ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorii echipei naţionale a României vor purta, marţi, la amicalul cu Italia, tricouri personalizate cu numele celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv din Capitală, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

"În locul tradiţionalelor numere albastre, tricourile pe care jucătorii României vor fi inscripţionate cu negru, iar cifrele vor fi formate din numele celor care s-au stins din viaţă, în ultima perioadă, în urma incendiului din clubul Colectiv", scrie frf.ro.
 
De asemenea, jucătorii ambelor reprezentative vor purta pe durata partidei banderole negre, iar partida va fi precedată de un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în atentatele care au avut loc vineri la Paris.
 
Meciul amical Italia - România este programat marţi, 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna. 




Sursa foto: frf.ro