ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunțat, pe site-ul oficial al grupării că a ajuns, joi, la un acord pentru transferul fundașului Florin Acsinte de la FC Botoșani.

Jucătorul de 28 de ani, care a semnat un contract pentru doi ani și jumătate cu Pandurii, a fost căpitan al echipei din Botoșani în ultimele trei sezoane și a purtat banderola de căpitan și în partidele susținte de FC Botoșani în 2015 în UEFA Europa League.

"Consider că am făcut un pas înainte în carieră iar la Pandurii nu e vorba de bani ci mai ales de faptul că am ocazia să joc în cupele europene și să intru și în vederile selecționerului. Mă bucur mult că o echipă așa mare precum Pandurii m-a dorit atât de mult. Îmi doresc să reușim să îndeplinim obiectivul impus de conducere. Țin să le mulțumesc celor de la FC Botoșani pentru acești ani minunați și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de mine și de echipă. Le urez mult succes și sper să îndeplinească obiectivul", a declarat Florin Acsinte, care s-a alăturat deja lotului pregătit de Edi Iordănescu.

Foto: panduriics.ro