Selecționerul reprezentativei de fotbal Under 21 a României, Daniel Isăilă, a decis să excludă din lot patru fotbaliști, acuzați că au comis abateri disciplinare grave, anunță Federația Română de Fotbal.

Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo București) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit, miercuri, cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară.

Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire.

„Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal”, informează un comunicat al SRI.

Potrivit Digisport, cei patru au fost excluși din lot deoarece au consumat băuturi alcoolice. Conform martorilor oculari, Nedelcearu și Dudea au fost cei mai afectați de consumul de alcool și abia se țineau pe picioare. Mai mult de atât, primul ar fi fost și recalcitrant. Olteanu a fost cel mai liniștit, în timp ce Patrick Petre era într-o formă destul de bună.

Selecționata Under 21 a României se află în Spania pentru a participa la un turneu de pregătire. În cadrul acestuia, „tricolorii mici” vor întâlni reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și Danemarca, pe 27 martie.

Foto: frf.ro
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews