ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Selecționerul reprezentativei de fotbal Under 21 a României, Daniel Isăilă, a decis să excludă din lot patru fotbaliști, acuzați că au comis abateri disciplinare grave, anunță Federația Română de Fotbal.

Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo București) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit, miercuri, cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară.

Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire.

„Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal”, informează un comunicat al SRI.

Potrivit Digisport, cei patru au fost excluși din lot deoarece au consumat băuturi alcoolice. Conform martorilor oculari, Nedelcearu și Dudea au fost cei mai afectați de consumul de alcool și abia se țineau pe picioare. Mai mult de atât, primul ar fi fost și recalcitrant. Olteanu a fost cel mai liniștit, în timp ce Patrick Petre era într-o formă destul de bună.

Selecționata Under 21 a României se află în Spania pentru a participa la un turneu de pregătire. În cadrul acestuia, „tricolorii mici” vor întâlni reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și Danemarca, pe 27 martie.

Foto: frf.ro