ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul german Christoph Daum (62 de ani) a sosit azi la București și va fi numit în cursul zilei de joi noul selecționer al naționalei României, anunță Digi Sport.

El îi va lua locul lui Anghel Iordănescu, cel care i-a condus pe tricolori la turneul final din Franța, acolo unde România a fost eliminată încă din grupe, după 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

Daum a câștigat titlul în Bundesliga, cu VfB Stuttgart, în 1992 și Supercupa Germaniei, tot cu Stuttgart, un an mai târziu, titlul cu Beșiktaș, în Turcia, în 1995, Supercupa Turciei, cu aceeași echipă, dar în 1994, două titluri consecutive cu Fenerbahce 2004, 2005, precum și eventul cu Austria Viena în 2003.

”România este o țară fanatică din punct de vedere fotbalistic. Seamănă, poate, cu Turcia, ați văzut ce nebunie este acum în Islanda. Fotbalul este foarte important în multe țări, este sportul numărul unu în lume, nu știu care este locul României în clasamentul mondial, dar cred că este în primele 25 echipe din lume”, a spus Christoph Daum, pentru Digi Sport.