ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang vor reveni la conducerea lotului olimpic de gimnastică feminină, ei urmând a pregăti echipa României în vederea calificării la JO din 2016, dar și la competiția de la Rio, conform unor surse din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, citate de Mediafax.

Anunțul a fost făcut după ședința de marți a Comisiei Tehnice a COSR, Octavian Bellu și Mariana Bitang condiționând revenirea lor de calificarea sportivelor românce la Olimpiadă, în urma turneului preolimpic, care va avea loc tot la Rio, între 16 și 19 aprilie 2016.

Potrivit surselor citate, cei doi tehnicieni, care au condus gimnastele tricolore la ultimele șase ediții de Jocuri Olimpice, ar urma să se alăture oficial lotului de la Izvorani, începând cu 15 decembrie.

Conform Mediafax, Bellu și Bitang se ocupă deja de recuperarea unora dintre gimnastele cu probleme de sănătate, între care se numără și Cătălina Ponor, operată la tendonul unui picior.