ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SCM Craiova a reușit să câștige trofeul Cupei EHF, după victoria cu 30-25 din returul finalei cu Vipers Kristiansand. În tur, formația din Norvegia se impusese la o diferență de 4 goluri (26-22).

Formația din Bănie a câștigat dramatic trofeul, după ce portarul Iulia Dumanska a apărat două șuturi consecutive cu câteva secunde înainte de final. Vipers se impusese în tur cu 26-22 în tur și ar fi obținut cupa dacă marca pe final, informează Digisport.

SCM Craiova a avut chiar nouă goluri în repriza secundă, 24-15 (38), dar Vipers a început o cursă contracronometru, s-a apropiat la șase goluri, 25-19 (42), apoi au venit la cinci, 28-23 (50), iar finalul a fost dramatic. Formația gazdă a pierdut mingea când mai erau 27 de secunde, dar Dumanska a avut două intervenții remarcabile și trofeul a fost câștigat de SCM Craiova.