ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recursul formulat de Michel Platini la hotărârea Comisiei de Apel a FIFA, împotriva deciziei de a fi suspendat opt ani din fotbal, va fi examinat astăzi.

Francezul s-a prezentat în fața Comisiei de recurs a FIFA, la Zurich, pentru a contesta decizia de a fi exclus din fotbal. 

"Nu mă lupt pentru viitorul meu, ci împotriva nedreptății. Dacă aș fi avut ceva să-mi reproșez, m-aș fi aflat în Siberia, pentru a mă ascunde de rușine", a declarat fostul jucător al lui Juventus Torino în fața jurnaliștilor, potrivit b1.ro.
 
Platini a fost suspendat, pe data de 21 decembrie, de către Comisia de Etică a FIFA, din cauza sumei de 1,8 milioane de euro primite de la Joseph Blatter. Suma, dată în anul 2011, a reprezentat contravaloarea activității de consiliere din perioada 1999-2002, dar fără contract scris.

Și elvețianul Joseph Blatter, președintele demisionar al FIFA, va fi audiat în același caz, în cursul zilei de marți, 16 februarie.