ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constantin Gâlcă urmează să preia conducerea tehnică a echipei Espanol Barcelona, după demiterea lui Sergio Gonzalez din cauza rezultatelor slabe înregistrate, anunță Mundo Deportivo.

Spaniolii scriu că astăzi este programată o întâlnire a conducerii clubului cu Sergio Gonzalez, în care acesta va fi informat de destituirea sa, apoi va fi anunțat numele noului tehnician.

După 15 etape, Espanol, care a pierdut sâmbătă, scor 0-1, în deplasare, cu Celta Vigo, ocupă locul 12 în La Liga, cu 17 puncte, la doar trei puncte de prima poziție retrogradabilă, 18, pe care se află formația lui Răzvan Raț, Rayo Vallecano.

Gâlcă a antrenat ultima dată pe Steaua în sezonul 2014-2015, cu care a câștigat sezonul trecut campionatul, Cupa României și Cupa Ligii.

Următorul meci al formației Espanol va avea loc, marți, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.