ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu a plecat cu un punct din partida cu West Ham United (2-2), contând pentru prima manşă a turului trei preliminar Europa League şi pornind cu prima şansă de calificare în play-off.

„West Ham a remizat cu echipa românească Astra Giurgiu, chiar dacă Enner Valencia şi Mauro Zarate au marcat pentru un avantaj de două goluri. Dupa eliminarea lui James Collins pentru două cartonaşe galbene, Astra a profitat de omul în plus şi a inscris prin Boldrin şi un autogol tarziu al lui Ogbonna. Acest rezultat înseamnă că soarta calificării se va juca în returul din România", notează site-ul oficial al echipei londoneze.

Nici BBC nu a lăsat nemenţionată partida: „Speranţele celor de la West Ham de a se califica în grupele Europa League au primit o lovitură ca urmare a remizei cu Astra Giurgiu, venită după ce londonezii au condus cu 2-0".

De asemenea, Sky Sports a adăugat: „West Ham a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Astra Giurgiu după ce a pierdut un avantaj de doua goluri pe tabelă şi a avut un om eliminat".

„O seară care promitea atât de mult pentru West Ham s-a încheiat cu o mare dezamăgire, cu Slaven Bilic trimis în tribune după ce a contestat prea multe dintre deciziile arbitrului. Astra Giurgiu a preluat controlul disputei din turul trei preliminar al Europa League cu ajutorul unui autogol comic al lui Ogbonna. Aventura europeană a lui West Ham este în pericol", a notat „The Guardian".