ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (2 WTA) şi-a asigurat prezenţa în turul secund de la US Open, după un meci câştigat fără probleme în runda inaugurală. Succesul româncei a fost salutat de presa internaţională, care i-a remarcat superioritatea. Află de aici cu cine se va duela Simona Halep în turul doi de la US Open.

Site-ul oficial US Open: „Românca Simona Halep şi-a continuat dominaţia pe hard începuta în această vară cu o victorie în faţa numărului 99 WTA, Marina Erakovici, din Noua Zeelandă. Aceasta s-a retras, acuzând o accidentare la genunchi când era condusă cu scorul de 6-2, 3-0".

Site-ul oficial WTA: „Simona Halep a luat un start foarte bun în încercarea de a câştiga primul titlu de Grand Slam din carieră, având nevoie de mai puţin de o oră pentru a trece de Marina Erakovici în primul tur de la US Open".

Tennis Magazine: „Simona Halep este prima învingătoare a zilei la US Open, ea calificându-se după retragerea Marinei Erakovici".
 
Yahoo News:Numărul 2 WTA, Simona Halep, a evitat o surpriză calificându-se în turul al doilea de la US Open datorita abandonului Marinei Erakovici, care s-a accidentat la genunchi. Halep conducea cu 6-2, 3-0 atunci cand adversara ei s-a retras".