ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul uefa.com: „Hoban zădărniceşte eforturile Finlandei". specialiştii remarcând şi primul gol înscris de „tricolori" după o serie de remize albe. Sursa citată subliniaă paradele portarului finlandez Lukas Hradecky, despre care consideră că a fost eroul naţionalei oaspete.

„Nemzeti Sport" scrie că „Golul României a salvat un egal în meciul împotriva finlandezilor", în vreme ce scr24.hu titrează „O greşeală de arbitraj în favoarea românilor", cu referire la penaltiul neacordat finlandezilor, după un fault în careu, produs de Dragos Grigore, la scorul de 0-1.

Aşa cum era de aşteptat, şi presa finlandeză este vehementă cu privire la lovitura de pedeapsă neacordată de Craig Thomson. „Arbitrul a furat victoria Finlandei", notează „Satakunnan Kansa", în vreme ce YLE notează că arbitrul le-a furat în mod „ruşinos" un penalti „bufniţelor" (n.r. aşa cum sunt numiţi jucătorii finlandezi)

Reuters remarcă faptul că „Ovidiu Hoban a înscris în prelungiri pentru a pune capăt lungii secete şi a obţine un egal, 1-1, pe teren propriu cu Finlanda, păstrându-le în viaţă speranţele pentru un loc la EURO 2016".

„O lovitură pe final a lui Ovidiu Hoban salvează un punct vital pentru România împotriva Finlandei", notează şi Sports Mole, iar ESPN subliniază că, după egalul de joi seară, calificarea la EURO 2016 rămâne în mâinile românilor.