ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Gazzetta dello Sport a anunțat marți că sportivi mari ar fi fost depistați pozitiv la Jocurile Olimpice de la Rio, printre aceștia Serena și Venus Wiiliams, dar și gimnasta Simone Biles, cea din urmă a ținut să facă anumite prtecizări cu priovire la aceste informații.

Sportiva care a impresionat o lume întreagă la Olimpiadă a ținut să precizeze că pastilele pe care le-a luat au fost pentru o problemă pe care o are de mică, ea respectând sportul curat.

"Am ADHD (n.r. - tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție) și am luat medicamente pentru asta încă de când eram copil. Vă rog să știți că eu cred în sportul curat, mereu am urmat regulile și voi continua să fac asta, pentru că fair-playul este vital pentru sport și e foarte important pentru mine. Să am ADHD și să iau medicamente nu e nimic rușinos și nu mi-e frică să recunosc", a spus Simone Biles pe Facebook.

Informațiile potrivit cărora cele două tenismene și gimnasta americancă s-au dopat au apărut după ce hackeri, probabil de naționalitate rusă, au spart serverele Agenției Mondiale Antidoping și au studiat documente.

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on Wednesday, November 4, 2015

Serena ”Supergirl”! Sportiva și-a făcut singură dreptate după ce i-a fost furat telefonul. Cum a reacționat hoțul