ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezinteres total în legătură cu cel mai modern stadion din România. La 40 de zile distanță de la închiderea Arenei Naționale, Primăria Capitalei nu a început demersurile pentru obținerea autorizației de funcționare.

"Primăria Capitalei nu a depus până la această oră decomentele pentru obținerea autorizației de funcționare", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), pentru Ziare.com.

"După ce se depune documentația, există un termen de 30 de zile pentru ca o echipă să meargă pe teren ca să constate că problemele au fost remediate", a adăugat acesta.

Potrivit ISU, acoperișul de la Arena Națională conține o membrană ce poate lua foc în anumite condiții, motiv pentru care stadionul a fost închis la începutul lunii noiembrie.

În toată această perioadă, Primăria pierde foarte mulți bani, ținând cont că atât Steaua, cât și Dinamo, foloseau arena și plăteau 35.000 de euro pentru fiecare partidă, potrivit digisport.ro.