ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre jucătorii legitimaţi la Şahtior Doneţk şi antrenaţi de Mircea Lucescu, Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred), a fost depistat pozitiv la un test antidoping susţinut în timpul Copei America 2015.
 
Presa braziliană susţine că substanţa găsită în cazul jucătorului este un diuretic şi, dacă la un nou set de analize rezultatul va fi tot pozitiv, mijlocaşul de doar 22 de ani riscă o suspendare drastică şi consemnarea unui aspect care să nu-i facă cinste carierei sale. 

Fred a fost convocat în lotul brazilian în locul unui alt jucător, Luiz Gustavo, accidentat la acea vreme şi a jucat în două partide, cu Peru şi Columbia. Din 2014 şi până astăzi, fotbalistul a strâns şase selecţii la echipa naţională, fără a marca un gol. Cât despre echipa de club, mijlocaşul sud-american numără 69 de meciuri şi cinci reuşite.