ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai începe un sezon și din nou avem emoții și din nou sperăm la ceva mai mult decât de obicei. Parcă nu știm sigur ce am vrea să vedem, însă știm că vrem ca neprevăzutul să domine, schimbările de situații, în total contrast cu ceea ce dorim să se întâmple în proprile vieți. Interesant, nu?

Ne asumam riscul de a greși dar și bucuria de a paria pe anumite echipe și piloti, acum, înainte de începerea testelor, deși testele ne vor zice câteva chstiuni de bază, dar nu foarte multe, mai ales primele este ce se vor desfasura pe circuitul de la Montmelo in perioada 22-25 Februarie.

Echipele

Nu va fi nici o supriză daca echipa Mercedes vor fi campioni in acest an, surpriza ar fi dacă nu vor își vor păstra titlul. Minim 15 victorii pentru echipa germană în 2016. Surpriză ar fi daca ar câștiga doar 15 curse din cele 21 anunțate pentru sezonul 2016.

Pentru a citi restul analizei cu prognozele pentru campionatul mondial intră pe F1 Manager.