ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) are în față câteva săptămâni importante, care-i vor facilita participarea la două turnee de Mare Șlem și la prezența în premieră la o altă competiție. În planul cel mai apropiat, constănțeanca se pregătește pentru un turneu foarte important turneu pentru ea, Roland Garros, care se va disputa pe zgură, capitol la care Simona Halep este deficitară anul acesta.

Mai exact, românca a participat în 2015 la trei competiții cu aceeastă suprafață și nu a câștigat niciuna: la Stuttgart s-a oprit în semifinale, eliminată de daneza Caroline Wozniacki (5 WTA), la Madrid a ieșit chiar din primul tur, pierzând în fața sportivei franceze Alizé Cornet (29 WTA), iar la Roma și-a încheiat parcursul în penultimul act, în detrimentul jucătoarei spaniole Carla Suárez Navarro (8 WTA).

Programul Simonei Halep
18-24 mai: liberă;
25 mai - 7 iunie: Roland Garros (11,3 milioane de dolari, zgură);
8-14 iunie: liberă;
15-21 iunie: Birmingham (731.000 de dolari, iarbă);
22-28 iunie: liberă;
29 iunie - 12 iulie: Wimbledon (11,1 milioane de dolari, iarbă).
 
Anul trecut, Simona Halep a disputat finala de la Roland Garros, unde a fost învinsă de rusoaica Maria Șarapova (2 WTA), în vreme ce la Wimbledon a ajuns până în penultimul act, cedând în fața canadiancei Eugenie Bouchard (6 WTA).