ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep și-a aflat posibila adversară din primul meci al turneului de la Brisbane, unde e favorită principală și nu va evolua în primul tur. Ea va juca în turul doi împotriva învingătoarei dintre Victoria Azarenka și o jucătoare venită din calificări. Românca a oferit și prima reacție după aflarea rezultatului tragerii la sorți.

"Aș fi vrut să am mai mult noroc decât ultima oară când am fost aici, dar e dificil. Fiecare meci e dificil. Voi lua totul pe rând, să vedem dacă pot câștiga primul meci. Iar în turul doi va fi foarte greu, dacă Azarenka se califică. Pot doar să mă pregătesc pentru startul turneului și să mă bucur de joc.”, a spus românca, imediat după tragerea la sorți, potrivit digisport.ro.

Simona revine după trei ani la Brisbane, în 2013 ea fiind eliminată, încă din runda inaugurală, de Kim Clijsters.
 
Simona a vorbit din nou și despre obiectivele pentru 2016:
 
"Obiectivul e să joc cel mai bun tenis al meu în Grand Slam-uri. Voi vedea dacă voi ajunge pe locul unu mondial, dar nu e obiectivul meu. Vreau să fiu sănătoasă, să îmbunătățesc mai mult jocul meu, să fiu mai puternică.”
 
Dolce Sport transmite turneul de la Brisbane, unde Simona Halep este cap de serie numărul unu, dar va avea o sarcină extrem de grea.

Competiția este dotată cu premii totale în valoare de un milion de dolari. Câștigătoarea titlului va primi aproape 200.000 de dolari și 470 de puncte în clasamentul WTA. Deținătoarea trofeului este rusoaica Maria Șarapova.

Capi de serie:
1. Simona Halep (2 WTA)
2. Garbine Muguruza (3 WTA)
3. Maria Șarapova (4 WTA)
4. Angelique Kerber (10 WTA)
5. Timea Bacsinszky (12 WTA)
6. Carla Suarez Navarro (13 WTA)
7. Belinda Bencic (14 WTA)
8. Roberta Vinci (15 WTA)

Traseul Simonei Halep până în finală
Turul 1 - Bye
Turul 2 - vs. V. Azarenka
Sferturi - vs.  J. Jankovic / R. Vinci 
Semifinala - vs. M. Șarapova / S. Errani / B. Bencic
Finala - vs. G. Muguruza / C. Suárez Navarro / A. Kerber / T. Bacsinszky