ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sara Errani a reacționat după ce Simona Halep și-a anunțat retragerea din cadrul turneului de la Brisbane, din cauza unei accidentări.

Italianca a fost extrem de revoltată de decizia sportivei noastre și a publicat un mesaj acid pe contul personal de Twitter: "Câte alte tablouri mai are de gând să strice?!"

Errani suspectează că Halep nu s-a retras din motive medicale de la Brisbane, totul fiind de fațadă pentru a scăpa de o amendă din partea WTA.

Turneul de la Brisbane face parte din categoria Premier, iar jucătoarele sunt obligate să participe la un anumit număr într-un sezon competițional, pentru că altfel primesc amenzi din partea WTA.

Totuși, dacă merg la turneu și ulterior anunță că sunt accidentate, tenismenele scapă de o eventuală amendă.

Sara Errani, clasată pe locul 20 WTA, a suferit trei înfrângeri în ultimele trei partide cu Simona Halep. Italianca are un singur succes în fața Simonei.