ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anghel Iordănescu (selecţioner): „Cred că a fost pe undeva o reacţie firească. Suporterii noştri, aşa cum m-am aşteptat, au venit în număr mare, şi-au dorit să fie alături de noi, au încurajat echipa. Din păcate, noi suntem cei care am greşit faţă de ei, care în momentul în care am primit golul am dezămagit şi le-am dat posibilitatea să-şi exprime punctul de vedere. (...) Sunt convins că vor ramane la înălţimea cu care am fost obişnuiţi. Poate că noi am fost mult prea jos în comparaţie cu ei. Ne cerem scuze şi suntem convinşi că putem obţine calificarea. Îmi cer scuze în faţa suporterilor noştri. Am fost super fericit când am văzut că stadionul este plin. Din păcate, reacţia publicului a fost una firească". (DigiSport)
 
Ovidiu Hoban (marcatorul României): „Ne pare rău că nu am învins. Suntem foarte dezamăgiţi. Dacă eram mai atenţi în atac, puteam câştiga. Trebuie să luăm partea bună. Important este că am obţinut un punct şi că mai avem şanse la calificare. Când nu marchezi şi nu le faci pe plac, suporterii te huiduie. Este dreptul lor, pentru că au plătit bilet. Noi am dominat şi am jucat foarte bine. Este cel mai important gol al meu. (...) Îmi pare rău că nu am satisfăcut fanii. Noi suntem dezamăgiţi că n-am câştigat. Trebuie să vedem partea buna a lucrurilor. Încă păstrăm şanse de calificare. Dacă batem în Feroe, suntem calificaţi. E foarte greu să ataci 90 de minute. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri, am avut foarte multe ocazii. Trebuie să mergem în Feroe şi să câştigăm. Dacă batem, îi vom face pe toţi fericiţi. Dacă nu batem în Feroe, înseamnă că nu merităm să mergem la Euro. (Dolce Sport)
 
Victor Piţurcă (fost selecţioner): „Am ratat multe ocazii azi. Orice joc la echipa naţională este fantastic de important. Echipa României nu a mai câştigat de patru jocuri, cauzele trebuie să le găsiţi la cei care se ocupă acum de echipa naţională. Eu am constatat nişte lucruri, dar nu vreau să le discut. Problemele ţin strict de conducerea tehnică.

Trebuie să-ţi cunoşti foarte bine jucătorii, în cel mai mic amănunt. Puteam să pierdem la o diferenţă mai mare de goluri cu Finlanda. Cu acest arbitru am fost dezavantajaţi în meciul cu Olanda, iar acum s-a revanşat. Măcar asta e bine. Nu mă mira deloc că i s-a cerut demisia lui Iordanescu. E foarte urât, asta e mentalitatea noastră. Dacă nu terminăm în primele două locuri, va fi foarte greu să ne mai calificăm. Acum ne bucurăm că am egalat în ultimul minut, când am câştigat cu 2-0 în Finlanda era supărare mare pentru că nu jucasem bine. (...) N-am înţeles de ce tot aruncam mingi. Asta le-a convenit finlandezilor. Ne-a costat faptul ca am început superofensiv". (DolceSport)