ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre cele mai mari erori din istoria recentă a lui Real Madrid se leagă de Rafael Benitez și staff-ul său, echipa putând fi exclusă din Cupa Spaniei, fiindcă l-a folosit pe Denis Cheryshev, deși jucătorul era suspendat.

Rusul a evoluat sezonul trecut la Villarreal, sub formă de împrumut, și a văzut trei cartonașe galbene în Cupă în tricoul "Submarinului galben".

Cheryshev (care va împlini 25 de ani pe 26 decembrie) a fost și cel care a deschis scorul, în minutul 3 al întâlnirii de miercuri. Vestea că jucătorul ar fi suspendat a apărut în timpul primei reprize pe rețelele de socializare, iar fotbalistul a fost înlocuit la pauză cu Mateo Kovacic.

Acum, Benitez speră ca tocmai schimbarea mijlocașului ofensiv să o salveze pe Real Madrid de la o pedeapsă drastică. Mai mult, spune că nici clubul și nici jucătorul nu ar fi primit notificări cu privire la o suspendare a acestuia, după cele 3 cartonașe galbene primite în stagiunea trecută.

"Clubul nu a știut nimic și nici Cheryshev. Villarreal nu ne-a informat și nu știa nimeni nimic. Atunci când am aflat, l-am schimbat pentru a ne demonstra buna credință.", a declarat Rafael Benitez, după meciul Cadiz - Real Madrid 1-3.

În sezonul trecut al Cupei Spaniei, Osasuna a fost eliminată după un caz similar. Conform regulamentului, dacă Real riscă nu doar să piardă cu 0-3 la masa verde acest meci tur pe care l-a câștigat pe teren, ci să fie direct exclusă din competiție.