ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Real Madrid a fost exclusă, vineri, din Cupa Regelui Spaniei, după ce, miercuri, a introdus în teren un jucător suspendat, rusul Denis Cerișev, în partida jucată împotriva grupării Cadiz, scrie varianta electronică a publicației franceze L'Equipe.

Clubul madrilen a anunțat că va face apel, miercurea viitoare. În cazul unei decizii nefavorabile, Real se va adresa Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv, pe 11 decembrie.

Javier Tebas, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal spaniole, consideră "un pic disproporționată" posibilitatea excluderii Realului din Cupa Regelui, doar pentru că a folosit un jucător suspendat. "Ceea ce mă doare este că, o echipa ca Real Madrid, nu continuă competiția, din cauza unei situații ca aceasta. Greșeli facem toți", a adăugat el.

Real Madrid și-a trecut în palmares de 19 ori Copa del Rey, ultima oară în 2014, când a învins în finală eterna rivală Barcelona, cu scorul de 2-1.