ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia de Apel a Federației Spaniole de Fotbal a respins apelul clubului Real Madrid la excluderea din Cupa Spaniei, informează L'Equipe.

Oficialii grupării Real Madrid au spus că nu au fost informați de clubul Villarreal, precedenta formație a lui Denis Cerișev, că jucătorul este în stare de suspendare.

Real Madrid se poate adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Real Madrid a fost exclusă, la 4 decembrie, din Cupa Spaniei, deoarece a folosit un jucător ineligibil la meciul disputat cu formația Cadiz, în prima manșă a 16-imilor de finală ale competiției.

Comisia de Competiții a federației spaniole a luat această decizie după ce Denis Cerișev a jucat pentru Real Madrid, deși era suspendat.

Suspendarea lui Cerișev a fost decisă la 6 martie, după ce jucătorul a primit al treilea cartonaș galben în ultimul meci jucat de echipa sa de atunci, Villarreal, în ediția 2014/2015 a Cupei Spaniei.