ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laurențiu Reghecampf a declarat că fundașul brazilian Guilherme și-a găsit un nou angajament și va pleca la noul său club, iar jucătorii Gregory Tade, Aymen Tahar, Nicandro Breeveld și Jean Sony Alcenat vor trebui să își găsească echipe.

"Guilherme a intrat în ultimele șase luni de contract, și-a găsit o nouă înțelegere și va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld și Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să își găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve și situația lor", a spus Reghecampf la Digi Sport.

La 23 decembrie, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara că nu îi mai vrea la echipă pe Alcenat, Tahar, Guilherme și Tade.

"Le-am spus lui Reghe și lui Argăseală ca să știe: Alcenat, Tahar, Guilherme și Tade nu au ce să caute în cantonament. Să rămână aici, în București, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecție naturală, nu faci față presiunii, «la revedere». Glumind vă spun așa, le dau și 100.000 de euro să plece".