ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul Laurențiu Reghencampf a semnat, joi seara, un contract valabil pentru două sezoane și jumătate cu Fotbal Club Steaua București, informează site-ul oficial al grupării.

Tehnicianul care, în primul mandat la Steaua, a cucerit două titluri de campion și SuperCupa României, va fi însoțit pe banca tehnică de colaboratorii pe care i-a avut si inainte: Toni Petre, Cristian Țermure (antrenori secunzi), Florin Tene (antrenor cu portari) și Thomas Neubert (preparator fizic).

"Spun doar atât pentru moment: Sunt fericit și mă simt bine! Principala noastră preocupare este acum să muncim foarte bine și să vorbim mai puțin. Forza Steaua!", a declarat Reghe pentru steauafc.com.

Antrenorul Stelei va susține o conferință de presă vineri, începând cu ora 13:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și va permite accesul mass media în primele 15 minute ale antrenamentului care va începe la ora 11:00.

Foto: steauafc.com