ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Marți se dispută penultima semifinală din Champions League, urmând să se afle cea dintâi finalistă a competiției. Bayern München și FC Barcelona își dau întâlnire pe terenul nemților, începând cu 21.45, catalanii având avantajul scorului din tur, când au învins cu 3-0.

  • România are două jucătoare care vor evolua în primul tur la simplu al turneului de la Roma. Alexandra Dulgheru (72 WTA) se va duela cu japoneza Misaki Doi (111 WTA), începând cu ora 12.00, în vreme ce Irina Begu (31 WTA) o va întâlni pe poloneza Urszula Radwanska, nu mai devreme de 13.30. Tot de la ora 13:30 va juca și Simona Halep, în competiția de dublu, alături de italianca Francesca Schiavone. Cele doua se vor măsura cu perechea formată din Darika Jurak și Arantxa Parra-Santonja. De menționat că perechea formată din Monica Niculescu și Irina Begu se va lupta cu Martina Hingis și Sania Mirza.
  • În aceeași zi juca și Sorana Cîrstea (146 WTA), în runda inaugurală al competiției franceze Saint-Gaudens, urmând s-o întâlnească pe Yafan Wang (139 WTA).

  • După confruntarea din ring a pugiliștilor Floyd Mayweather jr. și Manny Pacquiao, câștigată de cel dintâi, a fost dezvăluită suma încasată de către învingător. „Oamenii imi spuneau ca sunt nebun cand le ziceam ca voi fi primul care va face peste 100 de milioane de dolari intr-o noapte. Am castigat peste 225 de milioane de dolari. Sunt un invingator!", a afirmat Mayweather.