ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri aflăm cea de-a doua finalistă din Champions League, lupta dându-se între Real Madrid și Juventus, pe „Santiago Bernabéu", începând cu ora 21.45. Italienii pornesc cu avantajul rezulatului din prima manșă, când s-au impus cu 2-1. Învingătoarea se va duela cu FC Barcelona, care a eliminat-o pe Bayern München, în ciuda înfrângerii de aseară.

Simona Halep (2 WTA) se va duela cu americanca Alison Riske (45 WTA) pentru un loc în optimile de finală de simplu de la Roma, nu mai devreme de ora 12.00. În aceeași zi și aceeași fază, Alexandra Dulgheru (72 WTA) își joacă șansa cu cehoaica Lucie Šafářová, nu înainte de ora 15.00, iar Irina Begu (31 WTA) încheie evoluțiile româncelor la simplu, înfruntând-o pe jucătoarea germană Angelique Kerber (11 WTA). 

Ion Țiriac, prin echipa lui, i-au propus lui Roger Federer să participe la turneul de la Geneva, patronat de omul de afaceri român, însă elvețianul a refuzat. Prima ediție a acestei competiții va lua startul săptămâna viitoare, existând premii de aproximativ 550.000 de dolari.

După ce Mircea Lucescu a declarat că plecarea sa de la Șahtior Donețk este foarte posibilă, din pricina conflictului armat din Ucraina, care a afectat și echipa de fotbal, directorul general al formației, Sergei Palkin, a afirmat că la finalul campionatului vor mai exista, totuși, discuții despre prelungirea contractului.