Miercuri aflăm cea de-a doua finalistă din Champions League, lupta dându-se între Real Madrid și Juventus, pe „Santiago Bernabéu", începând cu ora 21.45. Italienii pornesc cu avantajul rezulatului din prima manșă, când s-au impus cu 2-1. Învingătoarea se va duela cu FC Barcelona, care a eliminat-o pe Bayern München, în ciuda înfrângerii de aseară.

Simona Halep (2 WTA) se va duela cu americanca Alison Riske (45 WTA) pentru un loc în optimile de finală de simplu de la Roma, nu mai devreme de ora 12.00. În aceeași zi și aceeași fază, Alexandra Dulgheru (72 WTA) își joacă șansa cu cehoaica Lucie Šafářová, nu înainte de ora 15.00, iar Irina Begu (31 WTA) încheie evoluțiile româncelor la simplu, înfruntând-o pe jucătoarea germană Angelique Kerber (11 WTA). 

Ion Țiriac, prin echipa lui, i-au propus lui Roger Federer să participe la turneul de la Geneva, patronat de omul de afaceri român, însă elvețianul a refuzat. Prima ediție a acestei competiții va lua startul săptămâna viitoare, existând premii de aproximativ 550.000 de dolari.

După ce Mircea Lucescu a declarat că plecarea sa de la Șahtior Donețk este foarte posibilă, din pricina conflictului armat din Ucraina, care a afectat și echipa de fotbal, directorul general al formației, Sergei Palkin, a afirmat că la finalul campionatului vor mai exista, totuși, discuții despre prelungirea contractului.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews