• Continuă lupta româncelor pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Alexandra Dulgheru (72 WTA) o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova (8 WTA) cel mai probabil începând cu ora 12.00, fiind urmată, nu mai devreme de 13.30, de confruntarea dintre Simona Halep (2 WTA) și americanca Venus Williams (16 WTA).
    Tabloul româncelor va fi completat de Irina Begu (31 WTA), care se va duela cu Victoria Azarenka (29 WTA).
    În aceeași zi, Simona Halep va juca și la dublu, acolo unde formează o pereche cu italianca Francesca Schiavone, urmând să concureze împotriva cuplului format din rusoaicele Alla Kudryavtseva și Anastasia Pavlyuchenkova , pentru un loc în ferturile de finală.

  • După rezultatele de la Roma, Irina Begu a înregistrat cea mai bună clasare din carieră, ocupând locul 31 WTA, în vreme ce Alexandra Dulgheru a făcut un salt considerabil și a ajuns pe locul 56, iar în cazul în care va câștiga astăzi, va ocupa poziția 50 în ierarhia mondială a tenisului feminin.
     
  • Europa League își află astăzi finalistele, ambele meciuri disputându-se începând cu ora 22.05. Astfel, Dnipro Dnipropetrovsk și SSC Napoli se vor duela pe terenul celei dintâi, rezulatul din tur fiind o remiză (1-1), iar ACF Fiorentina va întâlni acasă FC Sevilla, spaniolii impunându-se în prima manșă cu 3-0.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews