ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Continuă lupta româncelor pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Alexandra Dulgheru (72 WTA) o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova (8 WTA) cel mai probabil începând cu ora 12.00, fiind urmată, nu mai devreme de 13.30, de confruntarea dintre Simona Halep (2 WTA) și americanca Venus Williams (16 WTA).
    Tabloul româncelor va fi completat de Irina Begu (31 WTA), care se va duela cu Victoria Azarenka (29 WTA).
    În aceeași zi, Simona Halep va juca și la dublu, acolo unde formează o pereche cu italianca Francesca Schiavone, urmând să concureze împotriva cuplului format din rusoaicele Alla Kudryavtseva și Anastasia Pavlyuchenkova , pentru un loc în ferturile de finală.

  • După rezultatele de la Roma, Irina Begu a înregistrat cea mai bună clasare din carieră, ocupând locul 31 WTA, în vreme ce Alexandra Dulgheru a făcut un salt considerabil și a ajuns pe locul 56, iar în cazul în care va câștiga astăzi, va ocupa poziția 50 în ierarhia mondială a tenisului feminin.
     
  • Europa League își află astăzi finalistele, ambele meciuri disputându-se începând cu ora 22.05. Astfel, Dnipro Dnipropetrovsk și SSC Napoli se vor duela pe terenul celei dintâi, rezulatul din tur fiind o remiză (1-1), iar ACF Fiorentina va întâlni acasă FC Sevilla, spaniolii impunându-se în prima manșă cu 3-0.