Începe etapa cu numărul XXXII din Liga I, vineri fiind programate primele două meciuri din această fază a competiției. Programul complete ale partidelor este disponibil aici.

Simona Halep și Alexandra Dulgheru se vor duela pentru un loc în semifinalele de la Roma, confruntarea urmând să se desfășoare nu mai devreme de ora 13.00. La dublu, toate româncele participante au fost eliminate.

CFR Cluj va afla marți, 19 mai, dacă își va primi înapoi cele 24 de puncte care i-au fost luate după ce Comisia de Disciplină a FRF a decis acest lucru, din pricina neachitării datoriilor către cinci foști jucători. Speranțele ardelenilor se pun în Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar dacă își vor primi punctele înapoi, din zona retrogradabilă ar putea ajunge pe podium! 

După ce s-a despărțit de formația arabă Al Arabi, zvonurile îl plasează pe Dan Petrescu în ngocieri cu rușii de la Lokomotiv Moscova. Obiectivul tehnicianului romn ar fi câștigarea unui trofeu alături de potențiala sa echipă.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews