ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începe etapa cu numărul XXXII din Liga I, vineri fiind programate primele două meciuri din această fază a competiției. Programul complete ale partidelor este disponibil aici.

Simona Halep și Alexandra Dulgheru se vor duela pentru un loc în semifinalele de la Roma, confruntarea urmând să se desfășoare nu mai devreme de ora 13.00. La dublu, toate româncele participante au fost eliminate.

CFR Cluj va afla marți, 19 mai, dacă își va primi înapoi cele 24 de puncte care i-au fost luate după ce Comisia de Disciplină a FRF a decis acest lucru, din pricina neachitării datoriilor către cinci foști jucători. Speranțele ardelenilor se pun în Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar dacă își vor primi punctele înapoi, din zona retrogradabilă ar putea ajunge pe podium! 

După ce s-a despărțit de formația arabă Al Arabi, zvonurile îl plasează pe Dan Petrescu în ngocieri cu rușii de la Lokomotiv Moscova. Obiectivul tehnicianului romn ar fi câștigarea unui trofeu alături de potențiala sa echipă.