Rivalitatea dintre cluburule Steaua și Dinamo este cunoscută încă de la înființarea lor, la jumătatea secolului trecut.

Fie că a fost vorba de fotbal, baschet sau polo, bătăliile crâncene din teren au avut ecou și în tribune, nu de puține ori susținătorii celor două cluburi confruntandu-și "dușmani de moarte" în incidente care s-au soldat inclusiv cu lupte de stradă.

Duminică seara, însă, derby-ul din Liga Națională de baschet masculin, disputat în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, a arătat că și cele mai vechi rivalități pot fi puse deoparte, atunci când vine vorba de valorile naționale.

Steaua CSM Eximbank a învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 85-83, dar important va rămâne momentul din debutul partidei, când cele două galerii au intonat împreună imnul național al României, "Deșteaptă-te, române!".

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.