ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorii români de tenis Mihaela Buzărnescu și Marius Copil au avut parte de înfrângeri luni la turneul de la Roland Garros.
 
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu (31 ani, 33 WTA) a fost învinsă de rusoaica Ekaterina Alexandrova (24 ani, 58 WTA), cu 6-4, 6-4, luni, după o oră și 25 de minute de la începerea jocului, în prima rundă a turneului de la Roland Garros, primul de Mare Șlem al anului, informează Agerpres.

În setul de debut, Mihaela Buzărnescu a condus cu 1-0 și 2-1, dar apoi Ekaterina Alexandrova a întors scorul și s-a desprins la 5-3, după două break-uri, câștigând setul cu 6-4.

În setul al doilea, românca a avut 3-1 și 4-2, dar apoi a pierdut patru ghemuri la rând (4-6) și meciul.

Tenismanul român Marius Copil (28 ani, 83 ATP) a fost învins de francezul Benoit Paire (30 ani, 38 ATP), cu 6-4, 6-7 (5), 6-0, 6-1, luni, după două ore și 18 minute de la începerea jocului, într-un meci din prima rundă a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, potrivit Agerpres.

Benoit Paire a început cu break și a reușit să câștige primul set (6-4).

În actul secund, cei doi jucători au mers cap la cap și au intrat în tiebreak, unde Marius Copil a izbutit să încline balanța și să se impună cu 7-6 (5).

În următoarele două seturi, Marius Copil a cedat 11 ghemuri consecutive înainte de a lua și el unul, pierzându-le cu 0-6, 1-6.