ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formația CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 25-20 (12-7), echipa daneză Team Esbjerg, informează site-ul competiției.

Aurelia Bradeanu și Carmen Martin au fost cele mai bune marcatoare ale grupării bucureștene, în timp ce portarul Paula Ungureanu a fost ales cel mai bun jucător al meciului.

Pentru CSM au mai marcat Majda Mehmedovic (4 goluri), Isabelle Gullden (4 goluri), Linnea Torstensson (3) Iulia Curea (1), Bianca Bazaliu (1), Oana Manea (1) și Anastasia Lobaci (1).

CSM București termină grupa a 2-a pe locul al treilea și va juca în sferturi cu unguroaicele de la FTC-Rail Cargo Hungaria, primul meci fiind programat pe teren propriu, în aprilie.

În celelalte pardide din sferturi se vor întâlni FC Midtjylland (Danemarca) - Vardar Skopje (Macedonia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) - Larvik (Norvegia), Metz Handball (Franța) - Gyori Audi ETO KC (Ungaria).

CSM București este deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, după finala Final Four câștigată anul trecut, pe 7 și 8 mai, la Budapesta.