Formația CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 25-20 (12-7), echipa daneză Team Esbjerg, informează site-ul competiției.

Aurelia Bradeanu și Carmen Martin au fost cele mai bune marcatoare ale grupării bucureștene, în timp ce portarul Paula Ungureanu a fost ales cel mai bun jucător al meciului.

Pentru CSM au mai marcat Majda Mehmedovic (4 goluri), Isabelle Gullden (4 goluri), Linnea Torstensson (3) Iulia Curea (1), Bianca Bazaliu (1), Oana Manea (1) și Anastasia Lobaci (1).

CSM București termină grupa a 2-a pe locul al treilea și va juca în sferturi cu unguroaicele de la FTC-Rail Cargo Hungaria, primul meci fiind programat pe teren propriu, în aprilie.

În celelalte pardide din sferturi se vor întâlni FC Midtjylland (Danemarca) - Vardar Skopje (Macedonia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) - Larvik (Norvegia), Metz Handball (Franța) - Gyori Audi ETO KC (Ungaria).

CSM București este deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, după finala Final Four câștigată anul trecut, pe 7 și 8 mai, la Budapesta.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews