ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România - Finlanda era, iniţial, un meci care urma să se dispute cu porţile închise, însă după ce UEFA a revenit asupra deciziei, iar Federaţia Română de Fotbal a înaintat o campanie de popularizare a naţionalei, partida are toate şansele să se dispute cu casa închisă. 

De la comunicarea noii decizii şi punerea în vânzare a biletelor, gsp.ro aproximează că 15.000 de persoane au încercat să-şi achiziţioneze un tichet încă de la ora 11:00, în mediul online, profitând de preţul unic de 20 de lei. 
Aşa cum era de aşteptat, oamenii s-au înghesuit şi la casele de bilete de la Arena Naţională, iar organizatorii au decis prelunirea programului pentru casa dinspre bulevardul Basarabia în regim de non-stop, cozile fiind de zeci de metri până la orele târzii din noapte. 

Cei interesaţi să-şi achiziţioneze tichetele pentru meciul România - Finlanda le pot cumpăra de pe site-ul bilete.frf.ro, în sistem eTicket, însă trebuie să ştie că un astfel de bilet trebuie printat după achiziţionare. Totodată, le mai pot lua din magazinele din reţelele Inmedio şi Germanos. Rrezumativ, până miercuri dimineaţă s-au vândut în jur de 30.000 de tichete.

Reamintim că cei 10.000 de suporteri care îşi rezervaseră bilete virtuale, simbolice, înainte să se ştie decizia UEFA, îşi pot confirma prezenţa pe stadion până joi, ora 10:00, urmând să aibă acces gratuit la tribuna a doua a stadionului.