ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a înfruntat Grecia în cadrul preliminariilor pentru EURO 2016, partida încheiându-se la egalitate, scor 0-0. Echipa lui Anghel Iordănescu a dominat categoric partida, dar nu a reușit să găsească drumul spre gol.

Tricolorii au fost încurajați de peste 40.000 de spectatori, la Arena Națională. Echipa națională rămâne fără gol marcat în 2015.

Echipele de start:

 

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Budescu, Maxim - Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Grecia: Karneis - Holebas, Papastathopoulos, Manolas, Kitsiou - Aravidis, Tziolis - Samaris, Fortounis, Fetfazidis - Mitroglou. Selecţioner: Kostas Tsanas
 
În celălalt meci al Grupei F, Irlanda de Nord și Ungaria au remizat, scor 1-1, astfel că situația în clasament rămâne neschimbată, cu două etape înainte de final. Tricolorii mai au de jucat două partide: pe 8 octombrie, România - Finlanda și pe 11 octombrie, Feroe - România.

Clasament Grupa F: