ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.
 
Acest lucru s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc miercuri, la muzeul Federaţiei Franceze de Tenis de la Roland Garros. Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc pe 6-7 februarie 2016, iar învingătoarea se va duela cu Germania sau Elveţia.
 
Cehia, Rusia, Italia şi Germania au fost capi de serie la tragerea la sorţi, în vreme ce Franţa, Olanda, România şi Elveţia au fost în urna a doua.

În continuare iată meciurile din această fază (primele echipe sunt gazde): 
- România - Cehia;
- Germania - Elveţia;
- Franţa - Italia;
- Rusia - Olanda.

România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2 şi s-a calificat în această fază a competiţiei pentru prima dată din 1992.
 
Meciurile din primul tur vor avea loc pe 6-7 februarie 2016, semifinalele şi meciurile de baraj pe 16-17 aprilie, iar finala de anul viitor este programată pe 12-13 noiembrie.