ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ross Brawn, omul care l-a ghidat pe Michael Schumacher spre câștigarea a 7 titluri de campion mondial în Formula 1, a adus vești noi despre starea fostului pilot. Din fericire, de această dată acestea sunt foarte bune, în condițiile în care în ultima perioadă presa din Vest a făcut o serie de speculații.

„Sunt semne încurajatoare în ceea ce privește starea lui Michael. Ne rugăm zi de zi să vedem asemenea ameliorări. S-a scris mult pe marginea acestui subiect în ultimele luni și pot să vă spun că cele mai multe dintre știri nu aveau un fundament real. Sperăm ca în fiecare zi să vedem progrese în ceea ce îl privește", a spus Brawn, citat de BBC.

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ținut într-o comă profundă timp de multe luni.

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher își continuă convalescența la Gland, în Elveția, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Cum se Conduce .... :) Invatati :D

Posted by Pe Barosaneala on Wednesday, March 16, 2016

Inconștiență pe o autostradă din România. Imagini revoltătoare cu un șofer care s-a filmat în timp ce conducea mașina de pe locul din dreapta volanului