Fostul șef al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Rugby.

Fiind singurul candidat la funcție, Petrache a fost ales cu unanimitate de voturi, mandatul său urmând să se încheie în 2020.Tot cu unanimitate de voturi au fost aleși și vicepreședinții Haralambie Dumitraș, Mircea Copaci și Călin Matei.

„Nu va voi promite lucruri mari, nu cred în promisiunile demagogice ale lumii în care trăim, prefer să îmi iau angajamente în primul rând față de mine, vă asigur ca sunt mereu cel mai aspru critic al meu.Acest nou mandat coincide cu un ciclu de Cupă Mondială, probabil ca acest reper este primul care ne vine tuturor în minte și este într-adevar o prioritate calificarea la următoarea ediție. O prioritate pentru care vom face cu toții tot ceea ce ne stă în putință, fiecare dintre contribuțiile dumneavoastra individuale contând în rezultatul final”, a declarat Petrache pe site-ul oficial al FRR.

În luna august a anului trecut, Alin Petrache și-a prezentat demisia din funcția de președinte al COSR, după ce Echipa Olimpică a României nu a reușit, la Jocurile Olimpice de la Rio, să își îndeplinească obiectivul asumat de Comisia Tehnică și federațiile naționale (6-8 medalii).
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews