România îşi pregăteşte revenirea istorică în cadrul Grupei Mondiale de Fed Cup, fetele noastre urmând să se dueleze cu selecţionata Cehiei. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a oferit câteva detalii despre dispută:

„Cel mai mare eveniment sportiv organizat de România anul viitor, întâlnirea de Fed Cup România - Cehia, nu poate fi desfăşurat decât în cea mai mare şi mai modernă sala pe care o are ţara noastră, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. În acest fel, ne ţinem şi promisiunea de a ajunge în cât mai multe oraşe din România cu cele două echipe tricolore, Fed Cup şi Cupa Davis, după Braşov, Sibiu, Galaţi şi Constanţa.

După şapte victorii consecutive, echipa României de Fed Cup ne-a adus după două decenii în Grupa Mondială, unde va întâlni, încă din primul tur, deţinătoare a opt trofee de Fed Cup, ultimul câştigat anul trecut şi posibil să şi-l însuşească şi anul acesta - Cehia. Va fi un meci greu, în care vor fi implicate cel puţin patru jucătoare din top 10 WTA. Însă, având experienţa altor evenimente de acest fel, am convingerea că cei aproape 7.000 de spectatori, care vor fi în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, vor fi gata să susţină din tribune încă un succes al tricolorelor".
 
Amintim că echipa noastră de FedCup s-a calificat în Grupa Mondială după o pauză de 22 de ani, reuşind să se impună în barajul disputat împotriva Canadei. Partidele cu Cehia se vor desfăşura în perioada 6-7 februarie 2016. De data aceasta, din selecţionata României este de aşteptat să facă parte şi Simona Halep, care a lipsit la duelul precedent, supus presiunii, împotriva Canadei. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.