ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sandra Izbașa a declarat că este decisă să pună punct carierei la nivel înalt. Izbașa a precizat că i-a fost greu să ia o asemenea hotărâre, însă simte că nu mai poate evolua la un nivel foarte bun la Jocurile Olimpice de la Rio.

Aceasta a declarat că va încerca să devină antrenoare și își dorește să se ocupe de o grupă de junioare în cadrul clubului Steaua.

"Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanță. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aș fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obișnuit pe toți. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiții. Bellu și Bitang m-au înțeles, mi-au respectat decizia. Frica de eșec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit 'Doamne, dacă o să ratez?!'. Părinții m-au încurajat, nu poți să faci o viață întreagă gimnastică de performanță. În momentul de față nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranță le voi susține din fața televizorului", a declarat Sandra Izbașa la ProSport LIVE.