ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partida dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi, disputată marţi şi încheiată cu 1-0 în favoarea celei dintâi, s-a soldat cu momente tensionate la marginea terenului. După fluierul final, spiritele s-au încins, iar directorul sportiv al ieşenilor a fost lovit de tehnicianul gazdelor.

 "Antrenorul la finalul meciului i-a dat o palmă lui Ovidiu Pancu, directorul sportiv. Așa ceva nu se face, dar așa e în România, se poate întâmpla orice. Nu mă interesează scuzele lui, cred că n-a făcut un gest normal" a declarat Nicolo Napoli.
 
FC Botoşani ocupă locul opt în Liga I, având un bilanţ de o victorie, trei remize şi două înfrângeri, iar următoarea etapă va întâlni Petrolul Ploieşti, în deplasare. De cealaltă parte, CSMS Iaşi este lider în clasament, cu trei meciuri câştigate, un egal şi două partide pierdute, viitoarea confruntare fiind cu Dinamo, pe teren propriu.