ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Denis Alibec, atacantul naționalei României, ar fi fost protagonistul unei scene mai puțin întâlnite la un asemenea nivel, în timpul meciului inaugural de la Europene, contra Franței, pierdut cu 1-2.

Anghel Iordănescu a solicitat trimiterea la încălzire a fotbalistului Astrei Giurgiu încă din debutul reprizei secunde, cu o intenție clară: "Prin minutul 60 să fie pregătit că îl bag", a fost mesajul selecționerului pentru "secundul" Viorel Moldovan, care a avut însă o mare problemă.

Denis Alibec nu se afla pe banca de rezerve, deși repriza a doua începuse, ci în vestiar, unde ar fi fost găsit în timp ce fuma. Se întorsese acolo special pentru acest lucru la finalul pauzei, scrie gsp.ro.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a ieșit la încălzire și a fost introdus în minutul 61 al partidei de pe Stade de France, însă a fost una dintre dezamăgirile "tricolorilor".

Selecționerul ar fi aflat despre incidentul cu Alibec abia după partidă și a intenționat inițial chiar să-l excludă din lot pe fostul atacant al Interului, însă a renunțat la idee pentru a nu afecta imaginea României înaintea ultimelor două jocuri din grupă, cu Elveția și Albania.

"M-am încălzit la pauză, normal, și apoi m-am dus la vestiar ca să schimb ghetele. M-am întors și totul a fost ok. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de așa ceva. Nu știu cine ar arunca astfel de informații, doar ca să îmi facă rău. Eu mă pregătesc cât se poate de serios. Urmează un meci greu, decisiv, așa că gândul meu nu stă decât la echipa națională. Au fost în trecut acele episoade, cu pozele respective, și de atunci s-a pus o etichetă. Repet, nu am făcut așa ceva, nu înțeleg cine îmi vrea răul, dar eu voi răspunde pe teren. N-am timp de certuri, sunt la EURO 2016 și vreau să ajut România să ajungă din nou în fazele superioare. Sper să am șansa să joc mai mult, dar asta decide doar selecționerul", a zis Denis Alibec pentru gsp.ro.


România înfruntă Elveția miercuri, de la ora 19.00, pe Parc des Princes din Paris.