ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Drăgulescu a avut o reacție virulentă la adresa Simonei Halep, după ce aceasta a afirmat că s-ar fi așteptat ca ea sau Cristina Neagu să fie port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an.

COSR a desemnat-o pe Cătălina Ponor să fie port-drapelul României la Olimpiadă. "Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat medalii pentru România, nu celei care a câștigat cei mai mulți bani și nu a adus nici o medalie acestei națiuni . Îți sugerez Simona să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene. Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții!", a scris Marian Drăgulescu pe Facebook.

Cătălina Ponor este triplă campioană olimpică la Atena și unica gimnastă din lume care a cucerit medalii la JO la o distanță de opt ani.

A 31-a ediție a Jocurilor Olimpice va debuta la Rio pe 5 august și se va încheia pe 21 august.