ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Petrolul Ploiești a ajuns, marți, la un acord cu Mihai Stoichiță, privind încetarea raporturilor contractuale. Astfel, gruparea ploieșteană s-a despărțit de tehnicianul care a pregătit echipa în ultima parte a sezonului de toamnă, informează site-ul oficial al "lupilor galbeni".

Noul antrenor al FC Petrolul Ploiești este Constantin Schumacher, cel care, începând de miercuri, 6 ianuarie, va începe efectiv munca, o dată cu reunirea lotului, programată pentru ora 12.00, la stadionul „Ilie Oană”.

În vârstă de 39 de ani, Constantin Schumacher a avut o carieră îndelungată, ca jucător, la nivel de prim eșalon, iar, ca antrenor, le-a pregătit pe Juventus București, CSM Rm. Vâlcea, Oțelul Galați și, ultima dată, SCM Argeșul Pitești.

Din stafful tehnic al lui Constantin Schumacher va face parte și Dragoș Radu, cel care va ocupa postul de antrenor secund.

Petrolul Ploiești ocupă ultima poziție a clasamentului Ligii 1, cu 8 puncte, după ce a suferit o penalizare de 6 puncte, deoarece nu a îndeplinit criteriile financiare de licențiere în primul eșalon fotbalistic al României.