ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bunte, o revistă celebră din Germania, scrie că „Michael Schumacher poate să meargă”, dar informația a stârnit o reacție dură a familiei fostului campion din Formula 1.

„Schumi poate să meargă”, scriu nemții de la Bunte pe prima pagină a ultimului număr. Informația a stârnit însă reacții de nervozitate din partea reprezentanților familiei lui Michael Schumacher, care susțin că dezvăluirile sunt „iresponsabile”, lăsând de înțeles că situația este departe de a fi adevărată.

Potrivit celor de la Bunte, „Schumacher poate să meargă, fiind ajutat de fizioterapeuți să facă pași și poate să-și ridice o mână”. În același timp, Schumacher este descris de către revista germană ca fiind „foarte slăbit”.

Familia lui Michael Schumacher a reacționat imediat printr-un comunicat de presă: „Aceste speculații sunt iresponsabile. Din păcate nasc speranțe false pentru foarte multe persoane implicate în acest caz”.