ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat că nu a demisionat din funcţie, ci şi-a pus mandatul la dispoziţie în cadrul unui congres extraordinar al forului mondial, conform unei declaraţii din cotidianul elveţian Blick, citat de Mediafax.

"Nu am demisionat, ci mai degrabă mi-am pus mandatul la dispoziţie în cadrul unui congres extraordinar", a declarat Blatter, informaţie confirmată şi de un purtător de cuvânt al FIFA.

"Putem confirma că preşedintele a fost citat corect", a spus acesta.

Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales pentru a cincea oară. Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.