ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După un sezon excelent în care a reușit să câștige Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, Serena Williams a luat o pauză la finalul sezonului pentru a se reface în urma unei accidentări.

Sportiva dovedește că este o eroină, atât pe terenul de joc, cât și în fara acestuia. Aceasta a povestit pe Facebook o întâmplare petrecută seara trecută într-un restaurant chinezesc, unde se afla la cină împreună cu câțiva prieteni.

În timp ce se afla la masă, a observat un personaj suspect care îi dădea târcoale, iar după un timp Serena și-a dat seama că a fost furată, respectivul fiind un hoț care a lăsat-o fără telefon.

Însă, sportiva americană a dovedit încă o dată că se află în formă și a alergat după acesta, l-a prins imediat și i-a cerut pe un ton foarte calm să-i înapoieze telefonul mobil.

”L-am  întrebat dacă nu cumva din greșeală a luat un alt telefon de pe masă. Acesta a rămas mască și se încurca în cuvinte, probabil că nu se aștepta la șa ceva. Într-un final a răspuns: ”Ohh! Cred că ai dreptate. Era totul foarte confuz acolo, probabil că m-am grăbit și am luat din greșeală un alt telefon””.

După recuperarea mobilului, Serena a povestit că a fost întâmpinată cu ovații de lumea din restaurant și s-a simțit foarte mândră de fapta ei.

”Am demonstrat tuturor bărbaților că pot face față în orice situație și pot să țin piept oricăruia dintre ei, a fost o victorie pentru toate femeile”, a adăugat Serena.