ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul american din ierarhia mondială a tenisului feminin are un spaţiu rezervat în presa americană după înfrângerile de la turnee, care îi scot la iveală partea agresivă. USA Today remarcă faptul că sportiva are o atitudine jignitoare la adresa celor din jur, de la adversari ori arbitri până la jurnalişti. „Serena Williams este cel mai rău gen de pierzător: genul care vrea să fie adulată după victorii, iar apoi se enervează pe jurnalişti când pierde. Să nu căutaţi fair play-ul la Serena! Este punctul său slab!", notează sursa citată.

Un episod elocvent s-a petrecut în 2009, când americanca disputa semifinala de la US Open cu belgianca Kim Kijsters, adversara fiind la un pas de victorie, Serena Williams a clacat la o decizie a arbitrului şi a strigat injurii la adresa lui, ceea ce i-a adus o penalizare de un punct şi pierderea partidei. Doi ani mai târziu, liderul tenisului feminin o întâlnea pe australianca Sam Stosur, meci în care a avea o serie de replici „acide" la adresa arbitrului, soldate cu o amendă de 2.000 de dolari.