ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul american Serena Williams şi-a adjudecat trofeul de la Roland Garros, după ce s-a impus în faţa cehoaicei Lucie Šafářová (13 WTA), scor 6-3, 6-7(2), 6-2, la finalul unei partide care a durat puţin peste două ore. Prin această reuşită, Serena Williams a cucerit cel de-al 20-lea turneu al său de Mare Şlem, în vreme ce adversara nu are în palmares niciun astfel de titlu.

Înainte de ultimul act al celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, liderul american a acuzat probleme medicale, în semifinale, dând impresia că ar putea să se retragă din turneu. În cele din urmă, s-a prezentat la antrenamentul din această dimineaţă şi, în cele din urmă, a cucerit trofeul competiţiei, alimentând speculaţiile că s-ar fi prefăcut pentru a le deruta pe adversarele sale. Serena Williams a bifat abia al treilea turneu câştigat la Roland Garros.