ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serena Williams a reacţionat după ce accidentarea suferită la Roland Garros, fiind acuzată că s-ar fi prefăcut că are probleme de sănătate, declarând: „Sincer, nu mă afectează ce s-a spus. Oamenii zic că sunt prea dramatică, dar vreau să vă vad pe voi în locul meu, să jucaţi cu gripa împotriva unei jucătoare care are un an incredibil şi joacă foarte bine".

Afirmaţia vine după ce jucatoarea britanică Tara Moore (402 WTA) a acuzat liderul american ca se preface când spune că este bolnavă: „Serena Williams nu este doar una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, ci şi una dintre cele mai bune actriţe. Acceptă-ţi soarta! Învaţă cum să pierzi! Eşti penibilă!".

În vârstă de 22 de ani, Tara Moore este o jucătoare britanică născută în Hong-Kong, fără niciun rezultat notabil în carieră, cea mai bună performanţă a sa fiind calificarea pe tabloul principal de la Wimbledon, în 2013 şi 2014. Apogeul carierei l-a atins în 2013, când a ajuns pe locul 183 în clasamentul WTA.