ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La cei 33 de ani ai săi, Serena Williams este o forță în tenisul mondial, fiind lider în ierarhia feminină, performanțele ei atrăgând suspiciuni. Cel mai recent, un cunoscut jurnalist american și apropiat al fostului președinte George W. Bush, David Frum, a ironizat-o pe sportivă că s-ar dopa.
 
Ziarist la revista americană „Atlantic", acesta a postat pe Twitter mai multe mesaje care au stârnit controverse în SUA. „Steroizi? Oh, nu, nu, nu...", a notat el, după apariția unui articol publicat de „New York Times", în care era analizată forța corpului Serenei Williams. Jurnalistul a continuat cu postările, spunând că „fanii nu vor să știe" ce se întâmplă și că presa nu tratează cum ar trebui acest subiect, amintind de episodul Lance Armstrong.

Subiectul a luat amploare și a fost preluat de mai multe publicații, ceea ce a determinat ștergerea unora dintre mesajele postate de David Frum.