La cei 33 de ani ai săi, Serena Williams este o forță în tenisul mondial, fiind lider în ierarhia feminină, performanțele ei atrăgând suspiciuni. Cel mai recent, un cunoscut jurnalist american și apropiat al fostului președinte George W. Bush, David Frum, a ironizat-o pe sportivă că s-ar dopa.
 
Ziarist la revista americană „Atlantic", acesta a postat pe Twitter mai multe mesaje care au stârnit controverse în SUA. „Steroizi? Oh, nu, nu, nu...", a notat el, după apariția unui articol publicat de „New York Times", în care era analizată forța corpului Serenei Williams. Jurnalistul a continuat cu postările, spunând că „fanii nu vor să știe" ce se întâmplă și că presa nu tratează cum ar trebui acest subiect, amintind de episodul Lance Armstrong.

Subiectul a luat amploare și a fost preluat de mai multe publicații, ceea ce a determinat ștergerea unora dintre mesajele postate de David Frum. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews