ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toată lumea a fost luată prin surprindere de știrea conform căreia Serena Williams ar fi însărcinată și acesta ar fi motivul pentru care sportiva a decis să nu partipe la Turneul Campioanelor de la Singapore. Deși americanca a motivat absența din cauza unei accidentări, iată că motivul ar fi faptul că Serena e însărcinată în 12 săptămâni, anunță The Tennis Times.

Aceeași sursă susține faptul că tatăl copilului este celebrul solist de muzică rap Drake, cu care americanca are o relaţie de ceva timp. Se pare că o persoană din anturajul artistului a dezvăluit că Drake intenţionează să pună o fotografie cu ecografia copilului pe coperta următorului său album, "Views from the 6".

"Am știut că e ceva serios între ei după ce mi-a recunoscut că piesa "Hotline Bling" a fost concepută special pentru Serena și de fiecare dată când sună ea, la telefonul lui se aude acel ringtone. El a spus că intenționează să-și pună prima poză a copilului pe care o vor obține la ecograf pe coperta viitorului său album, pentru a știi toată lumea că e tată. Suntem toți foarte bucuroși pentru el”, ar fi spus apropiatul lui Drake.

De asemenea, The Tennis Times citează şi o persoană foarte apropiată de Serena Williams care a spus că americanca "este însărcinată cu Drake".

Pentru moment, informaţia nu a fost confirmată oficial.

În cazul în care această informație va fi confirmată, Serena Williams s-ar retrage din circuit, iar atunci Simona Halep ar deveni numărul unu mondial.